Aska + Donna = Sant!

Världen har pissat på mig hela veckan; jag missar tåget när jag skulle träffa Englah, jag bränner min stackars lilla hand på Theos farliga ugn och Agnes underbara fullblodshingst Dropp (jag är medryttare och rider hennes hästar) somnade in. 
Som grädde på mosen är min lilla syster och föräldrar i Thailand och blir bruna (brända) medan jag är här hemma, blek, fet och hundvakt. Inget fel i att vara hundvakt, jag älskar att vara med Aska! Men problemet är att jag har katt, och aldrig att jag tänker pendla varje dag mellan Enebyberg och Vallentuna! 
Detta löste jag med att ta med katten som fick under en tid bo hos min bror, men i och med att han åkte till Tyskland ville jag inte att hon skulle vara själv hos honom i fall att hon skulle förstöra något... Donna som hon så vackert heter flyttar då upp till övervåningen i huset. hehe stackars lilla Aska, Donna började ställa sig och titta ner på Aska i trappan och ja, retas. Donna förstod att Aska inte skulle komma upp hit så det var ju perfekt för henne att titta ner på Aska. Två gånger den här veckan har jag burit ner Donna och hållit om henne för att se djurens reaktioner, med ett stressat resultat för båda parterna. Som jag alltid trott, man kan inte lära gamla hundar att sitta, Aska skulle aldrig acceptera en kisse. Trodde jag, tills idag! Jag och Max var på väg ner för trapporna då vi bemöttes av de båda djuren -Tillsammans! Yeah! olydig som Aska är hade hon gått upp till mellan trappen och divig som Donna är låg hon där bredvid Aska och rullade sig på marken. :) Underbart! 

Aska & mördar-Donna


Nu hoppas jag att mor och far inte blir arga att kissen är i huset (hon har inte förstört något... än) Titta va fina de är tillsammans! Äntligen så kan Aska få följa med mig hem utan att jag behöver oroa mig för att hon ska äta upp katten! 

Kommentarer
Postat av: bella

Mamma och Pappa tycker det är bra att Aska har fått en kompis! :D Kan du inte ha kvar Donna tills det att jag kommer hem så jag får se? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gumzzaaann <33356425

2009-04-15 @ 05:38:09
URL: http://isabelletafs.blogg.se/
Postat av: Madde

det är taget höhö

2009-04-15 @ 14:58:28
URL: http://madeleinetafs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0